keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Herra "Tulin teille, ja omin kaikki luunne"

By Esa: Krum-hauella oli tänään treffit Oodi-tädin, Hipun ja Alman kanssa. Nappasin vierailun kulusta muutaman kuvan, jotka ovat melkein blogijulkaisukelpoisia. Melkein. On kaiketi hyvä, että epäonnistun valokuvissani nyt, enkä kolmen viikon kuluttua, kun yleisön koko on nelikymmentuhatkertainen... Niinpä.

Visiitti sujui ookoosti. Saa nähdä, milloin Oodi-tyär jää kakkoseksi Krumeluurin rinnalla! Pian, veikkaan mä.


Krum on prikuulleen yhdeksän viikon ikäinen. Poju sai aamulla liimatupon korviinsa, sillä pystyt korvat eivät ole kuulemma jeesmäänjuttu. Niin, täytyy myöntää, että eräs ohitsemme pyyhältänyt matami kehui Krumia eilen ketun näköiseksi. No, nysse sitten näyttää karhunpojalta.

Krum pääsee sunnuntai-iltana Oprin ja Quitan kera Pohjois-Suomen-turneelle. Käymme Oulussa, jossa on neliviikkoisia seltinpentuja. Käymme myös Kemissä, jossa on seitsenviikkoisia amstaffinpentuja. Käymme niin ikään Haaparannalla, jossa on nelivuotias, koirista pitävä kummipoikani. Palaamme Pohjois-Savoon näillä näkymin keskiviikkona tai torstaina, ja jos onni suo, matkustamme paluumatkamme VeeÄrrällä.

Älkää huolestuko, minä pidän amstaffipirpanat Krumista loitolla. Koska amstaffit ne vasta kiusankappaleita ovatkin, trust me.

6 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi järkky, mikä ilme Oodilla tuossa yhdessä kuvassa :D

Kiva, kun kävitte ja käykää ihmeessä toistekin! :) Tai sit tapaamme metsässä, sekin sopii :D

Tai no oikeastaan kaikki käy, kunhan veljenpoikaa saamme aina toisinaan ihailla <3

Rapsut!

Esa kirjoitti...

Ei siinä pahemmin ehdi poseerata, kun yrittää lipittää kameranlinssin läpimäräksi. :-D

Kiitos, että saimme tulla käymään teillä! Tulemme varmasti toistekin, no worries. Krumin metsäilyt ovat vielä kovin rajallista nannaa. :-)

Miira kirjoitti...

Ihana keikka teillä!! :D Ja lisää kivaa tulossa.. ;) Ja muistakin pitää ne amstaffit loitolla... hehee!! :D

Esa kirjoitti...

Niin no, kyllä minä meinaan tutustuttaa Krumin Teriin. ;-) Teri on oikeasti maailman kiltein koira, vaikka se amstaffi onkin. Nuo penturiiviöt ovat sen sijaan toinen juttu... Ihan kamalia termiittejä. Hirveitä.

Miira kirjoitti...

Joojoo. :D Mäkin tunnen mukavia staffeja. Ja mä luulen, että ne on oikeesti aika lepposta sakkia? Ainakin hännät heiluvat, kun niitä näkee. Pahempia koiria on usein ihan muun rotuiset.. Kunhan kiusasin. :) Ja ihanaa, että Krum pääsee näkemään uusia tuttavuuksia! Suukotelkaas pientä miestä mun puolesta!! Onneksi pian näen sen.. ;)

Esa kirjoitti...

Okei. Netti on kiva paikka, kun siellä sattuu niin helposti väärinkäsityksiä. :-D Sähköpostihaastattelut ovat kamalia tilanteita, koska ihmiset ymmärtävät kirjoitetun tekstin aina aivan eri tavalla kuin on tarkoittanut... No, elämä on.

Mutta juu, amstaffit ovat mukavia koiria, ainakin oikein koulutettuina. Onhan niillä tietysti se pienehkö tappajakoiratausta takanaan, joka tekee monista asioista melko mielenkiintoisia... Teri on kuitenkin niin lössykkä tapaus, ettei se tee pahaa kenellekään.

Kiva nähdä teitä ja Krumin sukulaisia pian! Saat sitten päättää, onko Krumster mies vai pieni mies... :-)))