maanantai 14. kesäkuuta 2010

Rouskis ja maiskis!

Krumin ruokahalu on kasvanut potreisiin mittoihin. Päätös on hyvä, sillä tässä porukassa nirpistely jätetään armottomasti huomioimatta. Kurjinkin sapuska katoaa kyllä helposti makoisampiin suihin. Että se siitä kulinarismista.

Krum on lihansyöjä, omasta mielestään. Lohi ja pötsi ovat yletöntä herkkua. Jauhelihan kohdalla kirsu tuhisee vain hetken. Taannoinen ripuliepisoidi lienee syypää kasvaneeseen lihan himoon. Riisi on täysin out. Kiitos uroksen putkiaivojen lihaan sekoitettu sörsseli uppoaa erittelemättömänä.

Inhokkeihin kuuluu maksa, joka on yhtälailla yök sekä raakana että kuivattuna. Nappulasta olemme Krumen kanssa harvinaisen samaa mieltä: paremman puutteessa. Luupolitiikkaa Krum ei heti pureksimatta niellyt. Ensin oli varmistuttava siitä, että muut ovat varmasti tosissaan asian suhteen. Olivat ne, joten myös Krum-pallo päätyi jyrskyttämään omaa aarrettaan.

Krum on kunnostautunut jyrsijänä toisessakin suhteessa. Koprofagia on aivan pojan oman pääkopan tuotoksia. Jopa cavalierit katsovat hilpeää kakkasuuta halveksuen - eivät nekään sentään kaikkeen alentuisi. Olemme kokeilleet pippureita, jotka aluksi toimivatkin. Ensiaivastusten jälkeen Krum huomasi, että kipakka lisämauste tekee kokonaisuudesta entistä toimivamman. Taloudessamme kierrätetään intohimoisesti. Toivomme silti Krumin lopulta hyväksyvän olemuksensa koirana. Ja lakkaavan syömästä hiekkaa.

Hmm,
Sanna

Ei kommentteja: