maanantai 24. toukokuuta 2010

Krum puhuu koiraa

Olemme Kemissä, jossa Krum on tutustunut monennäköisiin kavereihin, sekä koiriin että ihmisiin. Koska aikatauluni on tulipaloinen, runoilen reissustamme myöhemmin kuvareportaasin muodossa. Julkaisen tässä yhteydessä kuitenkin filminpätkän, joka saattaa järkyttää karmaisevalla materiaalillaan.

Syy ja seuraus – minä laskin ne sittenkin yhteen. Krumin ja amstaffipiraijat.

Krum juttelee:



Ja Krum käskee:



Olen tiennyt, että Krum on rohkea poika. Mutta että noin rohkea, sitä en arvannut. Krum kaveerasi amstaffinaperoiden kanssa ensin ulkona, sitten pentuaitauksen vieressä ja lopulta pentuaitauksen sisällä. Krumin häntä sojotti joka vaiheessa ylös kuin pystiksellä konsanaan.

Jos uskoisin, että nöyrän ja kuuliaisen seltin kanssa voisi olla johtajuusongelmia, sanoisin, että Krum olisi juuri sellainen seltti.

Totesi Esa ja läks saman tien haastiksen kimppuun.

Niin joo. Mäkbookkini ei osannut käsitellä Nokialaiseni filmiainesta, joten editoinnin osuus on tällä kertaa pyöreä nolla. Valitan!

6 kommenttia:

Sanna&NEJ kirjoitti...

Palleroinen tuli ja jyräsi. Ihan kuin jostain hurjasta taistelukohtauksesta: notkea Dare Devil kumoaa kaikki hidasliikkeiset vastustajansa ihan tuosta vaan!

Melkein käy sääliksi piskuiset amstaffiköntykset, mutta vain melkein ;D

Jaana kirjoitti...

Siistii=))) Hieno hieno Krum <3
Toi häntä on kyllä hauska...kun se on niin älyttömän pitkä ja ihan selän päällä=)
Hyvää reissunjatkoa teille ja perjantaina sitten nähdään:)

Esa kirjoitti...

He came, he saw, he kicked some ass! Meidän oma dudemme.

Miira kirjoitti...

Elä murehi häntää: sen kuuluukin vielä olla tiukasti pystyssä.. :D Ja JOS iskän geenit puree, niin sei laske ikään.. sorry..:D!!! Ihania videoita ja ihana poika! Kiva nähdä se -toivottavasti- pe!!

Sirkku kirjoitti...

Tuo ei ole kyllä se sama hillitty pallero, jota pidin sunnuntaina sylissä! ;) Reipas pikkuotus.

Esa kirjoitti...

Miira: Meikäläisen mielestä tuo kippurahäntä on vain ihana! Se saa pysyä ainiaan ylhäällä, jos niikseen tulee. :-D Mutta mitämitä, kait te olette reissaamassa loppuviikolla Kuopioon? Vai onko minulta mennyt jotain tärkeää ohi korvieni..? Krumpe hengailee Sorsiksessa näillä näkymin sekä pe että la, joten saat räälätä sitä niin paljon kuin tahdot. :-)

Sirkku: On se. Sillä on vain eri otteet ihmisten ja koirien kanssa! Mutta ei minua haittaa, kun onhan noita ylisosiaalisia cavaliereja meidän sakissamme jo aivan tarpeeksi... No, okei, Neleh, Jente ja osin myös Quita. Eo ja Opri ovat oma lukunsa.