tiistai 18. toukokuuta 2010

Täältä tulee hauki ...

... Joka susta tykkää. Ja sitten kaveri upottaa hampaansa pakaraani. Auts. Yritämme kanavoida ruumiinosiin kohdistuvaa puruvimmaa johonkin muuhun. Voisi melkein suututtaa, ellei Krum näyttäisi aina niin hymyilevältä ja onnelliselta.

Krum on siististi cool. Tarpeet osuvat jämptisti paperille parvekkeen oven eteen ja ulkona pentu on heti asian ytimessä. Liukkaalla laminaatilla ei ole yhdenkään koiran kiva jolkotella, joten mattomme pysyvät lattiassa.

Hihnakäyttäytyminen näyttää jo hyvältä, ja pannan kantaminen on lapsellisen helppoa. Koska Krum sai heti ensimmäiseltä metsäretkeltään punkin ohimoon, päädyimme öttiäisiä karkottavaan pantaan. Se on toiminut.

Krum on sosiaalisesti taitava koira ja päässee pian mukaan toiminnan sykkeeseen lauman täysivaltaisena jäsenenä. Pentuvahvistusta halveksinut nuoriso, Quita ja Jente, voidaan jo bongata leikkimielisissä väleissä Krumin kanssa.

Olemme lenkkeilleet ahkerasti. Rämmimme useimmiten syvälle metsään, jossa valkoisen kooikerkiiturin on turvallista ryntäillä pidempiäkin matkoja. Krum matkustaa pitkät siirtymät kassissa, yleensä tyytyväisenä. Neulamäessä on upeita maastoja, mutta tällä hetkellä ne ovat vielä turhan vaativia Krumille. Ohessa kooste maanantaisesta kohteestamme.



Krumille on tärkeää saada osallistua kaikkiin askareisiin. Autossa pentu on matkustanut sekä yksin että lunkin Nelehin kanssa. Kotona olemme tehneet pari erittäin onnistunutta yksinoloharjoitusta: Krum latasi akkujaan, eikä edes tajunnut poissaoloamme.

Esa on harjoitellut Krumin kanssa naksutinta. Lihapullaiset harjoitukset ovat Krumin mieleen. Kaveri on fiksu - ulos viedessäni se varmasti kertoo, mitä on puuhaillut Esan kanssa edellisellä käynnillään.

Sanaili,

Sanna

8 kommenttia:

Jenna Caloander kirjoitti...

Ihana video, ihana ipana ! <3 Hää on aikas ylisulkku ja vaikuttaa todella reippaalta ja vilkkaalta tapaukselta. Ihana Krum! :)

-Jenna, Monsi, Hippula & Nemppis

Sanna&NEJ kirjoitti...

Krum on tosiaan menevä tapaus - liikkuu lujempaa, pidempään ja taitavammin kuin osasin 8-viikkoiselta edes odottaa. Ja se silmätyöskentely ja tavaroiden raahaaminen on jotain aivan muuta kuin noilla spanielisukuisilla! :D

Rasittava se ei kuitenkaan ole, ja tottelee kauniisti.

Siis juuri täydellinen pentu meille!

Mia kirjoitti...

Voi, miten ihana metsävideo Krumista <3 Hienosti pikkumies jo pisteli menemään! Alkoi melkein harmittaan, ettei Oodi-tätistä ole vastaavia todisteita, sillon Oodin ollessa tuon ikäinen, oli 30 astetta pakkasta ja me vaan piiloteltiin sisällä. Kyllä kesäpennut on vaan pop :D

Just leivoin mutakakkua, jotta saatte huomenna taas sitä (toivottavasti ette kyllästy siihen :P), vaniljajäätelö ja vadelmat odottavat seurana :D Me jo kovasti odotellaan veljenpoikaa kylään (ja joka kerta näin sanoessanni tai kirjottaessani tulee Aku Ankka veljenpoikineen mieleen)! :D Eipä siis muuta kuin huomista odotellessa .. :)

Mia, Oodi-täti ja Hippu

Jaana kirjoitti...

Voih=)

sydän sulaa, kun katson tota videota ja olen aina vaan yhä onnellinen, että Krum pääsi teidän perheenjäseneksenne<3

Mutta...pääsettekö torstaina käymään, vois noille korville tehdä pienen jutskan =)))

-Jaana&koko poppoo-

Miira kirjoitti...

Hellou! :) Ihana, reipas röllipiekko siellä kirmaili!! ;) Reipas ja piti kaaniisti kontaktia. Mutta... jossei nuille korville kohtapian tee jotain, niin röllipeikko on totta.. :D!! Joten mars- Jaanalle. ;)!!

Toivottavasti nään teidät pian!! Krum ja Into on mielessä. Ö lot.

Sanna&NEJ kirjoitti...

Mia: Minä en ainakaan voisi ikinä kyllästyä mihinkään niin ihanaan ja suklaapitoiseen kuin mutakakkuun! ;D

Meillä on kyllä olleet aivan uskomattoman upeat kelit Krumin kanssa. Elämä on ollut pelkkää lämpöä ja auringonpaistetta.

Miira: Öhöm, no joo, itse asiassa korvat ovat olleet tänään nimenomaan pystyssä. x)

Joten, Jaana, moneltako tullaan torstaina?

Esa kirjoitti...

Niin, meille on tänään vakituisesti muuttanut ihka oikea pystykorva. Tai Dumbo, miten vain. :-)

Jaana kirjoitti...

Voi ei, pitää aloittaa operaatio "korvat kuntoon" =) Soitellaan tänään, josko ne saataisiin jo heti alas. Otan liiman mukaan autoon ja voin vaikka ajaa teidän kautta, niin liimataan ne mahd. pikaisesti=)

-Jaana-