perjantai 1. huhtikuuta 2011

Tamperelainen putkimies

Joskus muinoin kerroimme Krumin ällöhimosta. Siis siitä, että Krum tykkää nuolla hikilenkkareitani, alusvaatteitani, sukkiani, t-paitojeni hihoja ja niin edelleen. Kuvasimme jopa videon, jonka julkaisin aikoinaan Brinskissä.

Nyt lista saa jatkoa. Krum on nimittäin keksinyt sen, kuinka suihkun likaviemärin ritilä aukaistaan. Homma on oikeastaan aika yksinkertainen. Kynsi väliin ja puikkonokka kehiin. Ritilää onkin sitten kiva puhdistella kaikesta kivasta. Plus sitä, mitä ritilän alta paljastuu.

Yleisen viihtyvyyden vuoksi likakaivon suojaritilä päätettiin kuvaustilanteessa jättää paikalleen.

Eihän tämä iso asia ole, mutta en vain ole ennen omistanut koiraa, jonka makutottumukset ovat näin vulgaarit. Hmph. No, edelleenkään en loukkaannu siitä, että Krum nuolee mieluummin minua kuin Sannaa.

Kuulkaahan: meikällä alkoi loma. Tavallaan. Onhan noita esseitä ja oppimispäiväkirjoja ja tenttejä yhä jäljellä, mutta tältä keväältä loppuivat lähiopetustunnit muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Ei enää viittä koulupäivää viikossa. Mikä autuus.

Pitää pitkistä aamuista,
Esa

P.S. Alkuviikolla meni kahdet kengänpohjalliset. Ne unohtuivat eteiseen, ja Krum päätti järjestää Krum-bileet. Yleensä pidän kenkäni kaapissa. Sannan ei tarvitse tehdä niin. Lisäksi Krum piehtaroi märissä kylpypyyhkeissämme, mikä sekin on hieman etovaa. Pyyhkeemme eivät tietenkään koskaan jää sohvalle tai sängynreunalle.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Krum <3

On ehkä onni, että mun kasvattajaura ei ollut tämän pidempi... jos noi Krumpan makumieltymykset juontaa ihan pentuvaiheeseen??? Tai perintötekijöihin??? Into tykkää vaan noista keltaisista jääpaloista ulkona ja lipittää pissejä missä milloinkin...

Hyvää "lomaa"! Ei oo enää pitkä aika kun tuutte tännepäin:-) Saisi vaan nuo lumet alkaa sulaa, joutuu muuten mökkiviikonlopun vaihtamaan ihan kaupunkiasumiseen:DDD

Esa kirjoitti...

Kuopio on niin nätti kaupunki, että vad som helst – mikä tahansa paikka käy.

Pahoin pelkään, että Krumpen taipumus pohjaa geeneihin... Niin sydämellä se hyh hyh -hajuissa kiehnää. Mutta pieni murhe tämä on sen rinnalla, että koira tuunaisi vaikkapa seiniä tai sohvankulmia! Ei se minun kenkiäkään syö tai tuhoa. Se vain nuolee niitä... :-D

Anonyymi kirjoitti...

Aslan on järsiny jo 2 ritilää, rotuvikako lienee, ei ole onneksi kalliita..T.Anoppi