maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kiipee, jes, tule

Tästä kai se lähtee. Krumin kö-kö-kö-köntäktit:


Opetamme kontaktit samalla tavalla kuin Jentelle ja Quitalle. Edelliskerrasta oppineena painotamme ohjaajan jäämistä taakse. Vedätyskontaktit ovat aina vedätyskontaktit.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, Krumin puomi ja keinu ovat joskus about tämän näköiset:



Hiemanhan tuo harmittaa edelleen,
Esa

6 kommenttia:

Lea kirjoitti...

Esa, laita palkka eteen kippoon niin Krum ei käännä päätään (=vähemmän rasitusta niskalle)!! :) :) Tämä on todettu erittäin toimivaksi ;)

Esa kirjoitti...

Juu, vaihdoimme makkaran itse asiassa leluksi. Nyt, kun varsinainen 2on2off-paikka on suurin piirtein selvillä. Mielestäni ykköspalkka on opetettava ennen kakkospalkkaa. Tuo video on koko projektin kolmas tai neljäs harkkakerta. Auttoi suunnattomasti, että koira osasi vati-tempun. :-)

Lea kirjoitti...

No joo, aikas hienosti siihen nähden menee. Kyllä shellienkin oppimiskyky taitaa olla aikas hyvä hei!! :) Vatitemppu on kyllä erinomainen kropanhallintakikka.. Vaati vaan meillä "vähän" aikaa kun otin heti pienen metallikipon enkä fiksusti pyytänyt Kinaa eka vatiin ja siitä sit lähtenyt pienentään.. ;)

Esa kirjoitti...

Onhan tuon oppimiskyky hieman eri luokkaa kuin cavalierin... Eteneminen on nopeampaa. Pelottaa ajatella, miten näpsäkästi bortsu oppii, kun selttikin kerta on noin fiksu.

Asiasta toiseen: "vati-temppu". Miksi ihmeessä laitoin tavuviivan siihen? Tänään ei ole minun päiväni. :-D

Voi näitä meikän murheita. Taidan vain pakoilla ruotsia.

Emilia kirjoitti...

No todellakin harmittaa. Ihan valehtelematta mietin päivittäin haikeana juoksukontakteja ja inhoan itseäni kun luovutin.
Koitan opetella olemaan tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen, kontaktit ovat kuitenkin nykyisellään aika satavarmat, melko itsenäiset ja välillä ihan oivalliset vauhdiltaankin.

Sanna&NEJ kirjoitti...

Sanopa muuta. Kaikkein vaikeinta on pyyhkiä mielestä kuva puomista ja nokka pitkällä kiitävästä Krumista. Se on nätti kuva se.

Mutta on pysäytyksissä sentään se etu, että ne on helppo ja nopea opettaa satavarmoiksi. Eihän sitä tiedä, vaikka Krum pääsisi jopa kisaamaan ennen kuin täyttää viisi vuotta.