keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Ei tullut jaloille

Krum ja agility. Jotakin on tapahtunut. Ehkä Krum on todella rauhoittunut ajattelemaan radalla nakkipalkan voimalla. Ehkä Esalle alkaa valjeta uusi ohjaustyyli. Ehkä vuosikas koira on kypsä koira. Syystä viis, Krum on ottanut ison askeleen eteenpäin. Tornion keikasta lähtien agility on ollut Tupsun kanssa enemmän kuin kolme estettä. Eiliset Mouhis-harkat olivat selkeästi parhaat tähänastisista. Hymyilyttää.



Useat seltit menevät jo puolivuotiaana kuten Krum nyt. Lisäksi ne ovat teknisesti paljon taitavampia. Näytän kieltä kaikille, jotka ajattelevat yhtä happamasti. Kuusikuinen Krumi oli kuin keinuhevonen. Siitä oli tekniikka kaukana.

Nyt Krum osaa pakittaa kahdeksikkoa jalkojen välistä. Ei siis ole mikään ihme, että Krumin homma on alkanut pelittää. Krum on vihdoin alkeiskurssitasoa. Krum taitaa sekä kropan hallinnan että pääkoppansa.

Tarkkana,
Sanna

3 kommenttia:

Lea kirjoitti...

Mahtavan näköistä menoa!! :)
Teillekin on näköjään (ainakin Esalle :D) kerrottu että voi eli pitää ohjata hissukseen.. Ainakin mulla se toimi Aman kanssa, keskityin ohjaamiseen huutamisen sijasta.. :D
Kyllä Krum näyttää jo tosi kivalta kiiturilta, kivaa että pääsee moottorikoiran puikkoihin. :)

Esa kirjoitti...

Jep! Jouduin mykkälinjalle. :-D Ei ollut ensimmäinen kerta, mutta ei se mittään. Kivahan se on, kun koira kestää äänettömän ohjauksen.

Quitan jälkeen Krum on tuntunut ihanalta. Tai siis, Quita on kasvattanut minua kouluttajana todella paljon, mutta kyllä agility alkaa taas tuntua agilitylta. Se vain on niin mahtavaa, kun saa mennä ja paahtaa. Eikä tarvitse ylianalysoida motivaatiojuttuja.

Jaana kirjoitti...

Emmä tiedä mitä sanoa, kun luen ja katson näitä teidän juttuja.
Mulla on oikeasti niin järjettömän hyvä fiilis siitä, että Krum on teille ollut koira, johon olette olleet tyytyväisiä...
Toiveissa lähtökohtaisesti oli saada "Iisamaisia" koiria ja nähtävästi Särö oli oikein loistava geenienantaja tähän kokonaisuuteen:-)
Vitsit että teidän agility on niin hienoa, niin hienoa...
-me-