sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Vielä viikko

Jos hyvä kenraali povaa huonoa ensi-iltaa, meillä menee viikon kuluttua Agirodussa tosi, tosi huonosti. Eilisillan treenimme olivat nimittäin sen verran hyvät. Että niin.

Harkkainkulku:
  • Pujottelu. Otimme keppejä ensimmäistä kertaa osana rataa. Sujui hyvin. Suoristi itsensä oikeaan aloitukseen.
  • Rengas. Ei yhtään virhettä! Kerran tömähti kunnolla renkaan sivuun, kun oli rynnimässä välistä, mutta päättikin viime tingassa hypätä oikeasta kohtaa. Ei jäänyt kammoa tai lommoa.
  • Suora. Sujuu... Ihmeellistä kyllä, edistystä on tapahtunut kuukauden aikana valtavasti.
  • Hyppy tuntemattomaan ja täyskäännös. Ei voisi tiukemmin kurvata. Yksi rima tippui.
  • Vauhti. Putkissa askellus on vipeltävä. Jään jälkeen, jos en jo juokse.
  • Ekstraa: vinkui radalla. Ennen ei ole päästänyt inahdustakaan. Krum kun on sellainen hiljainen soturi. Mutta nyt äännähteli kiihtymyksestä, mikä oli uutta ja omituista ja hauskaa.
On se aika epeli. Meikä on iloinen.

Esa

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Hienoa, niin ihana kuulla moista:-)

Ja video olisi kiva... jos vaan löytyy...

Viikon päästä nähdää, jos ei muuta, niin ainakin turistina ollaan Lappeenrannassa. Mua masentaa toi koipi, joka kramppaa...

-me-

Esa kirjoitti...

Noo, nyt on luotettava sanan säilään. :-) Mutta ei tuo keppien onnistuminen ollut tuuria. Ne nimittäin sujuivat eilenkin! Ja vinkui taas. Ja puri aika kipeästi käteen... Neljä koloa vain jäi.

Yritähän olla ainakin sunnuntaina kisakondiksessa. En tiedä, miten ohjaajan vaihtoon suhtaudutaan joukkuekisassa... Agirodussa kun ovat yleensä olleet kovin tiukkapipoisia sääntöjen suhteen. :-/

Esa kirjoitti...

Niin, ja jos tarvitset Iisalle varaohjaajaa, niin eiköhän sellaisia ole rivi tarjolla! :-D Mutta lepäile rauhassa tämä viikko.

(Meikää ihan oikeasti alkaa jo jännittää koko viikonloppu... Hyvällä tavalla, tietenkin!)