sunnuntai 14. elokuuta 2011

On–off

Koska kirjoittaminen on aikaavievää puuhaa, jatkakaamme kinolinjalla.

Sanna löysi Krumista hiljattain off-nappulan. Niin, Krumilla on sittenkin sellainen. Sen nimi on Vuh. Kun sen sanoo Rumpelle, tämä lopettaa kaiken toimintansa ja kävelee korvat luimussa huoneennurkkaan.

Se on oikeastaan aika hauskaa. Vaikka koiralleen ei saisikaan nauraa:


Viime päivät Tupe on harjoitellut keppejä. Täsmällisemmin kerrottuna, keppikulmia. Minä luulin, että kooikeri on fiksu. No, seltti se vasta fiksu onkin. Spanielin, etenkin cavalierin, kanssa saa tehdä monin verroin enemmän töitä kuin paimenen. Niin se vain on:


Krum on ollut luonani Porissa. Kuulemma siitä on tullut varjoni. Kulkee perässäni joka paikkaan. Nukkuu sänkyni alla. Puree aamulla korviani.

Kivaa.


Kohta on syyskuu ja Krum täyttää 18 kuukautta. Kohta.

Satuili ja valokuvasi Esa. Videokuvasi Sanna.

6 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Hyvältä näyttää! :)

Esa kirjoitti...

Senni taitaa potea selttikuumetta. ;-)

Jaana kirjoitti...

TAITAVA, IHANA, UPEA KRUM<3

Wau mitkä kepit, huh!!!

Olettehan silloin syyskuussa sitten tulossa kylään?

-Jaana&co-

Jenna Caloander kirjoitti...

Siis vau. MIELETÖNTÄ työtä Esa! Todella hyvä systeemi tuo, että pitää koiraa kiinni! Koira oppii lukemaan ekaa väliä ilman kropan avittamista.

Sairaan makeeta menoa jälleen kerran!!! :)

Miira kirjoitti...

Niin NIIN hienoa!!!

nimim. ihan vähän kateellinen :D

Esa kirjoitti...

Vinokepit ovat kelpo tsydeemi. Jos olisimme pitäneet keppejä hiukan nykyistä pidempään auki, Krumin pujottelutyyli voisi olla matalampi. Mutta aivan hyvin voi näköjään opettaa kepit vasta vuodenkin merkkipaalun jälkeen. Turha ahnehtia.

Jenna: Pakko sanoa tässä, kun en blogikommentteihin sitä ole saanut aikaiseksi kirjoittaa – etenkin se teidän agilityratanne Ruotsinmaalla oli huikean hieno! MM-tasoa... Olette kyllä lyömättömiä, jos tuolla linjalla jatkatte. Katsottiin sitä videota monttu auki, oikeasti.

Jaana: Eiköhän me tulla. Tielle on tosin ilmaantunut pari muuttujaa, mutta kait niistä yli päästään. :-)