keskiviikko 12. tammikuuta 2011

"Käskytys on turhaa", sanovat


Viikkotreenimme ProCaniksella alkoivat. Kouluttajanamme on edelleen Marko. Ryhmässämme on meidän lisäksemme kolme koirakkoa, joista vain yksi oli eilisiltana paikalla.

Opettelimme päällejuoksua ja välistävetoja. Ei, en tiennyt sitä, mikä on päällejuoksu. Nyt tiedän – se on se vastainen käsi, jolla koira poimitaan hypyn takaa. Daa. Markon koulutustyyli on täsmällinen, eikä hän anna lupaa lusmuilla. Jouduin ohjaamaan Krumia ääneti. Kuulemma miehet eivät osaa keskittyä kahteen asiaan yhtäaikaisesti. Oh well.

Mukavaa, että pääsimme omaan valmennusryhmään. Ei meillä muuten tulisi opeteltua käsienkäyttöä. Eläisimme vain omassa, pienessä, eteenpäin paahtavassa agilitymaailmassamme.

Aiheesta toiseen. Lukeeko tätä blogia kukaan? Kukaan muu kuin Jaana-kasvattaja, siis. ;-) Kiinnostaa tietää.

Naputteli Esa

P.S. Videon koosti tuttuun tapaan Sanna.

8 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kiitos kun laitoitte tämän<3

Upea upea agilitykoiran alku!!! Johan se on paremmin ohjattavissa kuin äiteensä...joka pohjaa varmaan ohjaajaan (mä olen onneton; Sanna varmaan kertoi?)

Mä oon kanssa ihan pihalla noista termeistä :( Eilen siellä Acella olin ihan hoo-moilasena...

Sanna&NEJ kirjoitti...

Ei kannata, Jaana, ahistua. Noita hienoja ohjauskuvioita on tehty jo varhain kultaiselta 90-luvulta asti. Nykyään niille vain keksitään uusi nimi aina muutaman vuoden välein. Joku on varmasti tosi ylpeä itsestään, kun keksimänsä villitys leviää maanlaajuiseksi. Agilityväki sen kuin kaakattaa ihmeissään.

Niin, ja kyllä, maailmanmestaruuksia voitetaan edelleen ilman termejäkin.

Maria kirjoitti...

Tää ilmoittautuu lukevansa (ja katsovansa)! :)

Kateellisena seuraan tein menoa, kun itsellä agista parin kuukauden tauko kohta takana. Hallia odotellaan valmistuvaksi... no onpahan sitten kunnon paikka missä reenata ja intoa vaikka muille jakaa, kun tositoimiin päästään. ;)

Minna kirjoitti...

Minäkin luen:)))

Esa kirjoitti...

Maria: Älä turhaan kadehdi – TamSKin Talli on karsea paikka. Pohja on semmoista outoa kumimattoa, joka on samalla sekä ylipitävä että yliluistava. Fysioterapeutit ovat kauhuissaan kyseisestä materiaalista... No, toki Talli on parempi kuin ei tallia ollenkaan, mutta silti.

JATille on kai nousemassa aika messevät tilat? Tai niin olen ymmärtänyt.

Mutta meikäkin lukee teidän blogianne silloin tällöin! :-) Blogien seuraaminen ja kommentoiminen on tosin jäänyt vähemmälle oman päivyrin kuoppaamisen jälkeen... Kaikkeen ei vain repeä.

Minna: Jeah. :-D

Maria kirjoitti...

Jep, hyvät tilat on valmistumassa, 3 treenikenttää, alkuunsa kivituhkalla, mutta kunhan olosuhteet sallii, tulee hiekkatekonurmi alustaksi. Tulkaahan sitten tänne kisailemaan! :)

Sirkku kirjoitti...

Tääkin lukee teidän kuulumisia – tosin aina välillä vähän jälkijunassa ;)

Senni kirjoitti...

Minäkin luen =)