perjantai 28. tammikuuta 2011

Kety pääsi töihin

On melkein ironista, että Mouhis-treenien käynnistyttyä tiistai-iltaisin on alkanut sattua ja tapahtua. Esa on ollut kaksi viikkoa kiinni kouluhommissa, ja viime viikolla harkat oli pakko unohtaa, koska en illan harvennetuilla bussivuoroilla päässyt Kalevasta kotiin ajoissa. Kyllä sapetti. Me emme ole ihmisiä, jotka jättävät treenejä väliin. Koskaan.

Mutta tällä viikolla olin täydessä valmiudessa, kun Esa ilmoitti loppupäivänsä kuluvan naputellessa. Vallan riemastuneena suuntasimme Krumin kanssa Mouhijärvelle. Vain minä ja Krum. Krumillehan on yksi ja sama, kuka sen kanssa menee. Viime viikolla missasimme ratatreenin, joten tällä kertaa oli vuorossa tekniikkasessio, aiheena saksalainen. On jännää, miten Krumin saa paineistamallakin kääntymään nätisti. Jente olisi jo viilettänyt ties minne.

Herra Krum oli miellyttävä treenikumppani. Se ei haukkunut eikä paukkunut muiden menolle. Saatoimme köllötellä hallin lämmössä kaiken aikaa. Krum on ärsyttävän hyvä agilitykoira, koska se kestää toistoja ja tunarointia. Joka kerta sillä on sata lasissa, kun aloitamme saman harjoituksen alusta. Uudestaan ja uudestaan. Krum ei myöskään kyllästy valkoiseen tupsukkaan. Ei, vaikka teimme väliajalla keppejä namipalkalla. Ilohan tuommoisen kanssa on tehdä. Itsekin voi keskittyä oppimaan, kun ei tarvitse koiran vireestä huolehtia.

Kuvakulmat ovat mielenkiintoisia, mutta tulipahan tallennettua:



Tschüss,
Sanna

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihanat videot! Niissä on omaleimaisuutta, toi puomi on ihan ykkönen:D

Huippua että Krum on innostunut agilitykoira, mutta outoa että se osaa olla hiljaa (on ehkä koulutuksen tulosta; mä en osaa sitä(kään) kouluttaa...) Into yrittää syödä itsensä metallihäkin läpi, kun joutuu odottamaan. Nyt mä sitten alankin pitää niitä poissa kentän tuntumasta, eri huoneessa (koska se on mahdollista tuolla uudessa hallissa).
Krum on huippu, niin kuin tietenkin te myös! Ja sen koko on aika hyvä...!!!
-me-

Esa kirjoitti...

Mitattiin Krum Pakkasrallissa SKL:n mitalla. Säkä oli 40,5 cm. Eli se saa kasvaa vielä 2 senttiä, jos tahtoo... Mutta tuskin tahtoo.

Krum käyttäytyy Mouhiksella kaikkein parhaiten. TamSKin Tallissa se ei osaa käyttäytyä yhtään. Ja kisapaikalla Krum on yksi raivoava pyörremyrsky... Ihana sellainen. Siitä tulee hurja kisakoira. En tosin tiedä, miten ohjaus onnistuu kisoissa, kun Rume tuntuu kuumenevan aivan liikaa.

Mutta joo. Onhan tuo Sanna aika hyvä. Itse hukkaan saksalaiset Siperiaan. Kokeilin niitä tänään. Ei, ei onnistunut.