torstai 10. kesäkuuta 2010

Don Quijote elementissään

Krum on solminut kaverisuhteita oikein urakalla viimeisen parin viikon aikana. Oman perheemme nuoriso on tajunnut, että Krumppu on aivan jees: Quita painii natiaisen kanssa, ja isäntäväki säästyy iltavillin vaurioilta. Jenten töpselikuonolla ei laadukkaita puremisleikkejä harrasteta. Sen sijaan juostaan ympyrää niin kovaa kuin jaksetaan -pelit sujuvat riehakkaasti.

Krum tykkää taistella tuulimyllyä vastaan. Kun Krum poistuu tilanteesta voittajana, kiinnostus taistelukappaleeseen loppuu nopeasti. Jenten hihnaa pentu ei mitenkään voi voittaa, joten siinä roikkuminen on tällä hetkellä lenkkeilyn kovin juttu.

Viikonlopuksi Krumsi pääsi tutustumaan Kainuun kesäkotiinsa. Ennen kaikkea Krum pääsi telmimään amstaffien kanssa. Kajaanissa vallitsi poikkeustila - 14 koiraa ja 4 ihmistä valtasivat alan. Kamuja oli joka lähtöön, mutta amstaffipenskat ovat lunastaneet paikkansa Krumin ykkössuosikkeina. Kun vanhempi polvi aksaili toisaalla, Krume pentuili kotioloissa. Melskettä seuratessa huomaa nopeasti, että vikkelä Krum vetää aina pisimmän korren itseään väkevämmiltä pennuilta. Krum oli nimenomaan se, jonka toimia piti rajoittaa, koska kaveri ei olisi antanut lapsosten torkkua. Kun muut paholaiset läksivät uusiin koteihinsa lauantaina, yksi pieni jäi kaipaamaan tukea ja turvaa kylmässä maailmassa. Krumi astui isovelun saappaisiin.

Ei voimalla vaan viekkaudella:



Selttipentuystävyyksiin emme ole vielä päätyneet, muihin senkin edestä. Rotutoveribeibet tuppaavat kammoksumaan Krumin röyhkeää asennetta. Lieneekö vika amstaffipainista opitussa kovakouraisuudessa vai cavalierperäisessä hulvattomassa läheisyydessä. Iisalmessa aistittiin kisatunnelmaa. 9-viikkoinen, ihanasilmäinen aussie Sissi lämpeni Krumin yrityksille. Kokoisensa kaverin kanssa olikin hyvä pitää paimenkivaa, rynniä ja painia.

Reissussa Krum esiintyi hurmaavana riiviönä, joka näytti parhaat puolensa. Jälleen.

Raportoi,
Sanna

2 kommenttia:

Esa kirjoitti...

Voi LOL tuota hännänvetoa... Pieni ja viaton Kiara-parka.

Jaana kirjoitti...

*sanaton*
...voisi sanoa, että veljeksissä on aistittavissa pienimuotoista röyhkeyttä molemmissa:)
Ei kai se paha juttu ole, toivottavasti?!
Tota videota katsellessa mulle tuli niin järjettömän hyvä olo, että ei mitään rajaa; siinä on meidän Jytky, pentu jonka ajattelin, ettei se opi kävelemään ja tuin ja tein sen kanssa töitä ihan kunnolla näiden mieliharhojen kanssa (siis käytin kaikilla alustoilla; parketilla, kivellä, matolla, patjalla yms ja nostin sen pystyyn ja autoin kävelemään)...ja nyt se mennä rökittää kaikki ja liikkuu kuin tanssija... IHANAA NÄHDÄ YLIHUOMENNA<3
-myö-