keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kolme kuukautta, huomenna

© Jaana Rautio

Esa: Krum täyttää huomenna kolme kuukautta ja tänään kolmetoista viikkoa. Mittasin Krumin, vaikka toitotin itselleni kuukausi sitten, etten sitä tee. No, Krumin säkäkorkeus pyöri kolmenkymmenen senttimetrin tienoilla. Ehkä vähän alle. Ei ainakaan yhtään päälle.

Luvusta voinee itse kukanen päätellä sitä, mitä tahtoo. Minä en jaksa. Meikäläisen ennustukset ovat aina puutaheinää. Huokaus.

Krum käväisi eilen Paavolan agilitykentällä. Se tapasi Tino-seltin, Domi-bordercollien ja Ronja-kooikerin. Ainoa koira, jota Krum pelkäsi, oli Muru-partacollie. Mikä on sangen ymmärrettävää, sillä Muru hulmuaa rehellisesti sanottuna kaikkialla. Myös Jente pelkää Murua. Ja kaikkia muitakin partiksia, Murun ja Murun pentujen vuoksi.

Krum katsoi muutaman villiksen menoa. Se kiihtyi. Leikimme lelulla. Ilta oli mukava.

Niin joo, Krum on nyt Kajaanissa.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Oisin huomenna laittanut viestiä ja pyytänyt mittaamaan kaiken uhalla=) Iisa oli 30cm kolmikuisena, nyt se on about 38,8cm... Eihän sitä koskaan tiedä, mutta ei toi nyt huonolta kuulosta=))))

Into oli tänään taas mukana paimenessa ja meinasi saada kunnon puskun lampaalta ;( Onneksi ehdin hihnasta hieman vetäistä, niin kerkesi pois alta...vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Täältä lähetellään Krumilla suuuuuren suuuuuret halit ja pusut huomisen johdosta.

Pidetään yhteyksiä ja voikaa hyvin=)

-Jaana&koko muu pesue-

Esa kirjoitti...

38,8 – olet sinä aika tarkka! :-D

En jaksa repiä hiuksiani kasvun vuoksi. Tulee, mitä tulee... Ei siihen voi itse vaikuttaa.

Into-veljelle silitykset merkkipäivän kunniaksi! :-)

Jaana kirjoitti...

No joo...piti laittaa tollainen, kun se on yli 38.5, mutta hieman alle 39=)))
Kun ei halua valehdella...:)

Inton mittasin juuri nyt aamulla ja se on noin 27,5. Mun mielestä niillä oli se parin sentin ero, kun hieman yritin "mittailla" niitä vierekkäin siellä Saviskassa.

Joo...ei tohon kasvuun voi vaikuttaa, mutta jos Krum olisi nyt 38 cm, niin isompi siitä tulisi aikuisena kuin nyt kun se on 30 cm=))) Hih!

Hyvää työpäivää...mulla niitä on jäljellä 6 kpl ennen lomaa!

-Jaana-