lauantai 19. kesäkuuta 2010

Krum ja Hunka-ystävä

Krumpe tapasi tänään edelliskesäisen työtoverini Minnan Hunka-briardin. Koska Hunka on iso, musta uros, ajattelin, että Krum olisi ollut edes hivenen varuillaan sitä kohtaan. Juu-u, olin väärässä. Ensitutustumisen jälkeen Krum, kolme kuukautta, ja Hunka, neljä vuotta, olisivat vedelleet rallia pitkin pihamaata. Olisivat, ellemme olisi pitäneet toista poikaa kerrallaan hihnan päässä. Hunks on jykevämpää tekoa kuin Krum, joten päätimme ottaa varman päälle, mahdollisten törmäysten vuoksi.

Minna, joka inhoaa selttejä, tuntui tykästyvän Krumiin. Krum karisti Minnan ennakkoluulot haukkuvasta seltistä. Niin, Krum ei hauku, eikä se säpsyile. Arvostan Minnan mielipidettä melko paljon, joten kyllä, olin iloinen.

Pidän Krumista entistä enemmän jokaisen uuden kokemuksemme jälkeen. Yllätyn joka kerta, kuinka se suhtautuu uusiin asioihin, koiriin ja ihmisiin. Krum lukee todella hyvin vieraita koiria. Se alistuu, kun siihen on tarvis. Se leikkii, kun se huomaa, että tilanne on otollinen leikkiä varten.

Krum on hauska koira. Se on rohkea luonnostaan.


Otin Minnan ja Hannun avustuksella muutaman seisomafoton Krumpesta. Sanna ja Jaana tietävät, että kammoan näyttelyposevalokuvia sydämeni pohjasta. Mutta saamanne pitää, tällä kertaa:


Adios. Meikäpoika lähtee hölkkälenkille. ... Esa.

5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihania kuvia <3
Ja koska rakastat niitä näyttelyitäkin ylitse kaiken, niin eiköhän me noi veljekset jonnekkin kehään viedä =)

-Jaana-

Esa kirjoitti...

Juu no, Sanna voi viedä... Minua ei saa näyttelyyn sadan euron lahjuksellakaan. :-D

Miira kirjoitti...

Tiiäks Esa: Tony on sanonu samaa. Ja tiiäks mihin se pääty?! Se ESITTI ite Särön Vaasassa.. Sääpän viimesessä (toistaseks ja piiiiitkään aikaan) näytelmässä. Että revi siitä.. :D!! Ja vapise.. :D!!!!

Esa kirjoitti...

Niinhän se on, että koskaan ei pitäisi sanoa "ei koskaan". Mutta luulen näyttelyiden olevan meikäläisen ei-ei-listalla ikuisesti... Syystä. :-S

Jaana kirjoitti...

Nooh, ei ne ehkä multakaan tule kuunaan luonnistumaan...=) Olen nimittäin siinäkin lajissa auttamattoman epälahjakas =) Mä vaan jännitän niin kovasti.

-Jaana-